Facebook

Beoordelingen van Fong Shou Utrecht

Recente recensies van Fong Shou Utrecht

5 sterren na 65 reviews

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten! Lieve mensen!

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Wij zijn erg blij met onze lieve klanten ook!

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op afgesproken tijd klaar. En het eten was erg zo als altijd lekker.

Reactie van Fong Shou:Dank u wel voor uw goede review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Uit de menukaart op de website de gerechten gekozen en gemakkelijk via internet de bestelling geplaatst en afhaaltijd bepaald. Mijn bestelling stond klaar en kon ik direct meenemen. Het eten was net als vorige keren naar wens: gezond en goed eten voor een goede prijs.

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling en elke klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Excuses voor het misverstand over de fles wijn bij mijn vorige bestelling.Dat jullie het alsnog gegeven hebben is een compliment waard. We hebben ook nu weer heerlijk gegeten, een echte aanrader.

Reactie van Fong Shou:Dank u zeer voor uw goede review; dat doet ons goed om te horen! We verwennen onze lieve klanten graag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles weer goed gegaan met de bestelling. Het eten zoals altijd lekker. Dank!

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte prima, alleen jammer dat ik bij de bestelling van boven 80 euro geen fles wijn heb gekregen, de visite had zich erop verheugd

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw review en goed dat u het doorgeeft! Wij hebben uit automatisme zowel kroepoek als pikante kroepoek van het huis meegegeven, omdat het een grote bestelling is. De volgende keer dat u komt, krijgt u de fles wijn van ons. Verder zijn we blij dat het eten lekker gesmaakt heeft; dank u wel!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, erg lekker zelfs. Maar transactiekosten rekenen en ongevraagd een plastic tasje verkopen vind ik niet kunnen. Is niet van deze tijd.

Reactie van Fong Shou:Dank u zeer voor uw goede review en uw feedback; wij nemen het mee!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en pittig eten. Prima op temperatuur, online besteld, en dit stond klaar op het terug gemailde afhaal tijstip. Ik kan dit restaurant aan iedereen die woont in Overvecht, Tuindorp, Veemarkt en Voordorp zeker aanbevelen! Probeer het, of ga een keer gewoon uit eten in dit restaurant op Wolgadreef.

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review. Wij prijzen onszelf gelukkig en zijn erg dankbaar voor de fijne en trouwe (maar ook zeker de nieuwe!) klanten die bij ons komen eten. Dankzij jullie mag Fong Shou Utrecht zich al jaren een begrip van de buurt noemen en wij hopen dit nog jaren te mogen zijn.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fong Shou:Dank u wel voor uw 5-sterren review! ⭐️

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijna alles was goed gegaan. Behalve de kippensoep, heb volgens mij een kruising tussen kippensoep en tomatensoep gehad. Maar voor de rest lekker. Voor herhaling vatbare ( Maar dan wel kippensoep )

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review en voor het laten weten! Wij zullen er in het vervolg extra goed op letten.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed. Zo als altijd smakelijk en goed warm af kunnen halen op de website aan te geven, door de klant, tijdstip. Toppie.

Reactie van Fong Shou:Dank u wel voor uw goede review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede maaltijden. De maandmenu zijn ook altijd top. Snelle goede service.

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Met het maandmenu proberen wij altijd een lekker en gevarieerd menu samen te stellen voor onze lieve klanten. Het doet ons goed om te horen dat dat in de smaak valt!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mijn moederdag kon niet meer stuk.

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review! Wij zetten onze gasten ook graag in het zonnetje. 🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer een zeer smakelijke maaltijd en keurig op tijd klaar bij ophalen

Reactie van Fong Shou:Dank u wel voor uw goede review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten. Een heerlijk diner van de Chef. En het presentje dat we bij de bestelling kregen, paste goed bij de maaltijd.

Reactie van Fong Shou:Dank u zeer voor de goede review! Altijd goed om te horen dat ons eten lekker gesmaakt heeft; daar genieten wij weer van!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer keurig verzorgd en zéér smakelijk!!

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review! Het doet ons altijd veel goed om te horen dat het eten lekker gesmaakt heeft.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer goed en lekker gegeten

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Al jaren halen wij maaltijden bij fong shou. Altijd lekker. Worden vriendelijk geholpen.

Reactie van Fong Shou:Dank u wel voor uw goede review!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, online bestellen minder. Jammer dat niet alles goed op site staat en dat je er dan op aangesproken word bij afhalen.

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw goede review en wij hebben uw feedback op de website meegenomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sry, voor het eerst smaakte de bami nergens naar, en de saté was veel te scherp van smaak. Dit is de eerste keer van al die jaren dat we bij jullie eten halen en het niet lekker was. ge Sil

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw review en dit vinden wij erg jammer om te horen. Wij doen ons best bij elke bestelling en hebben n.a.v. uw bestelling navraag in de keuken gedaan om te zien waar het mogelijk aan kon liggen, zodat wij dit in de toekomst kunnen blijven voorkomen. Nogmaals dank voor uw bericht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker om iets van Fong Shou te nuttigen. Dit keer het maand-menu, weer een goede samenstelling van heerlijke maaltijden.

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review! Wij doen ons best om elke maand weer een smakelijk en gevarieerd menu voor u samen te stellen.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vooral niet zo standaard Erg vriendelijke dame aan de kassa ook Zeker voor herhaling vatbaar dit restaurant

Reactie van Fong Shou:Dank u wel voor uw goede review!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg goed eten

Reactie van Fong Shou:Dank u wel!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk heerlijk eten ook grote porties. Alleen gisteren hebben jullie me pittige kroepoek vergeten mee te geven. Ik weet dat het per ongeluk is gebeurt . Van alle Chineze restaurants op overvecht vindt ik jullie het lekkerste en super vriendelijk 😊

Reactie van Fong Shou:Heel erg bedankt voor uw goede review en voor het lieve berichtje! Dat doet ons veel goed. Geeft u ons de volgende keer dat u eten komt afhalen even een seintje? Dan krijgt u van ons de pikante kroepoek en een extra kroepoek van het huis. 😊

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was vlot klaar na aankomst. De maaltijden waren, zoals altijd, weer goed verzorgd en heel erg smakelijk

Reactie van Fong Shou:Dank u wel voor uw goede review! Wij doen graag ons best voor iedere klant en elke bestelling.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd, meer dan voldoende voor 2 personen

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom super

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch, vooral de fortune cookies waren een leuke attentie

Reactie van Fong Shou:Dank u wel! Wij willen daarbij iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk personeel. Smaakvolle mihoen en vooral de grote loempia is heerlijk!

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review; altijd fijn om te horen dat ons eten goed in de smaak valt!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke malse kipsaté met lekkere pittige satésaus

Reactie van Fong Shou:Dank u wel voor uw goede review!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fong Shou:Dank u wel!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds weer lekker gegeten bij de beste Chinees van midden Nederland.

Reactie van Fong Shou:Groot compliment; heel erg bedankt!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima als altijd. Aanrader.

Reactie van Fong Shou:Dank u wel!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super

Reactie van Fong Shou:Super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld! Bestelling stond klaar. Ga zo door.

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank! Doet ons goed om te horen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super vriendelijk en lekker eten!

Reactie van Fong Shou:Dank!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De loempia was te zout. Jammer due nemen we niet meer.

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw review; we zullen in het vervolg daar meer op letten bij uw bestelling en hopen dat de rest wel goed heeft gesmaakt!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke maaltijd, we hebben genoten!

Reactie van Fong Shou:Dank u wel! Wij doen ons werk nog altijd met veel plezier.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd stonden de maaltijden op de afgesproken tijd klaar en waren zij zeer smakelijk, uitstekende kwaliteit

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review; altijd goed om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig de eend met bami en kroepoek , tot volgende week

Reactie van Fong Shou:Dank u zeer; vinden wij erg fijn om te horen!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker.

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog maar eens geprobeerd: helaas was het eten erg flauw, en werd ik er behoorlijk ziek van. Jammer, maar dit was de laatste keer.

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw bericht en vinden wij erg jammer om te horen. Wij doen ons uiterste best bij elke bestelling en hebben naar aanleiding van uw bestelde gerechten navraag in de keuken gedaan om te zien waar het mogelijk aan kon liggen, zodat wij dit in de toekomst kunnen blijven voorkomen. Nogmaals dank voor uw bericht.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Eenvoudig en snel via internet bestellen, keurig op tijd klaar, netjes, en HEERLIJK eten.

Reactie van Fong Shou:Dank u wel!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zoals altijd!

Reactie van Fong Shou:Altijd goed om te horen; dank u wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top.

Reactie van Fong Shou:Dank u wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles uitstekend geregeld. Eten stond precies op tijd klaar.

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, vriendelijke mensen. Lastig is alleen dat je bij on-line bestellen een tijd moet kiezen die behoorlijk ver in de toekomst ligt; je kunt niet "zo snel mogelijk" kiezen.

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw goede review en uw feedback op onze website! De reden achter het kiezen van de tijden zoals die op onze website staan, is om de drukte in onze afhaalruimte te beperken. Mocht u eerder uw bestelling willen ophalen, dan mag u het ons uiteraard laten weten in de 'opmerkingen'-box en zullen wij contact met u opnemen, mocht het mogelijk te druk in onze afhaalruimte worden!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar. Het eten was, zoals altijd, van een uitstekende kwaliteit

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank! Altijd goed om te horen dat ons eten en onze service goed zijn bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar. Zoals altijd lekker.

Reactie van Fong Shou:Dank u wel!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De mensen zijn enorm vriendelijk en klantgericht. Wij komen al jaren bij dit restaurant, omdat de maaltijden heerlijk en van goede kwaliteit zijn.

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Fong Shou Utrecht mag zich al jaren een begrip van de buurt blijven noemen dankzij onze fijne klantenkring en daar zijn wij enorm dankbaar voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/prestatie. Kom hier vaak

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw goede review. Door steun van onze trouwe en vaste gasten mogen wij er gelukkig nog zijn (en hopen wij nog lang door te mogen gaan!)

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Is zeer goed bevallen, op tijd en goede service. Mijn oprechte compliment.

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review en wij zijn erg blij om te horen dat het u goed is bevallen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De dame bij het ophalen was zeer vriendelijk en ik ben ook erg tevreden over het eten. Smaakt goed. Helaas heb ik wel een vegetarische Tjap Tjoy mee gekregen in plaats van die men kip, maar dat was geen ramp.

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw goede review! En onze excuses; wij hebben waarschijnlijk uw bestelling verkeerd gelezen. Om het enigszins goed te maken, willen wij u een kroepoek of pikante kroepoek van het huis aanbieden voor bij uw volgende bestelling. Laat u het ons even weten via de telefoon of bij het plaatsen van de bestelling? Verder zijn wij erg blij om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt! Hopelijk tot gauw bij Fong Shou Utrecht.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd kwaliteit top !!!

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw goede review!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend blij dat jullie weer open zijn voor het afhalen van maaltijden, het was weer fantastisch, even genieten van een lekkere maaltijd.

Reactie van Fong Shou:Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Doet ons goed om onze lieve klanten weer te zien en weer lekkere maaltijden te mogen maken.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoal altijd erg lekker.

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw goede review!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw goede beoordeling!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

32 Jaar geleden verhuisde mijn vriendin, later mijn vrouw, naar de Apollodreef. Daardoor heb ik Fong Shou in Overvecht leren kennen en zeker ook heel erg leren waarderen. Ik heb zelfs nog een prijslijst in guldens. Ondanks verhuizingen naar Utrecht centrum en recent naar Utrecht zuid, halen wij onze lekkerste chinese maalijd nog steeds op bij Fong Shou op de Wolgadreef.

Reactie van Fong Shou:Hartelijk dank voor uw bericht; doet ons goed om te horen! Charme van een familiebedrijf is dat de recepten ook zo goed als hetzelfde blijven en wij zo onze smaken en de kwaliteit van onze gerechten kunnen blijven garanderen. Wij hopen nog lang mensen blij te kunnen maken met onze keuken. Nogmaals: dank en tot gauw weer ziens!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld Tijd van afhalen gekozen. Ston op tijd klaar. Eten was heerlijk

Reactie van Fong Shou:Dank u wel!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd, bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip. De maaltijden zelf waren, zoals altijd, heerlijk!!!

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw goede review! Wij doen graag ons uiterste best bij elke bestelling en iedere klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Reactie van Fong Shou:Dank voor uw goede review!