Beoordelingen van Fong Shou Utrecht

Recente recensies

5.0
Jan Legué
29 december 2021

Uitstekende website en service.

Reactie van Fong Shou

Zeer hartelijk bedankt!

Phil Tokkie
17 december 2021

Het was weer, zoals altijd, erg lekker en ruim voldoende.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Altijd goed om te horen!

Ria Serkei
12 december 2021

Voor het eerst in bijna dertig jaar heb ik bij mijn bami rames speciaal een uitgedroogd en verbrand stukje kip gekregen, de kip was hard en bitter. De maaltijd was bedoeld voor mijn kleindochters. De kip met de verbrande en uitgedroogde kant in de saus leggen zorgt er echt niet voor dat het eetbaar wordt. Ontzettend jammer.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw bericht; de kip was inderdaad iets meer door gebakken dan normaal maar niet verbrand. U bent een zeer gewaardeerde klant en uw bestelling (en zo goed als iedere bestelling, van iedere klant) maken wij altijd met veel toewijding. De saus zit bij de bami rames altijd over de kip; dit is om de smaken goed met elkaar te mengen. Mocht u in het vervolg de kip minder door gebakken willen en eventueel de saus apart, dan kan dat zeker. U kunt hiervoor gebruikmaken van onze opmerkingen box en we zullen hier dan extra op letten.

CORRIE Haklander
27 november 2021

was oké zoals altijd

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review!

Anneke Schoonheim
31 oktober 2021

Bestelling stond klaar. Goed warm. We kregen er een zak kroepoek bij.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

G. H.
24 oktober 2021

zo als altijd goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review!

L
23 oktober 2021

Jammer dat de babi pangang een foe yong hai saus heeft en niet de originele saus. De saus is iets te zoet voor dit gerecht. De rest was prima

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw bericht. Wij hebben u de Babi Pangang saus gegeven, maar als u de volgende keer liever een andere saus heeft, dan horen wij dat graag.

Peter S.
18 september 2021

Superlekker eten! Lieve mensen!

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Wij zijn erg blij met onze lieve klanten ook!

morelisse-smit
13 september 2021

Keurig op afgesproken tijd klaar. En het eten was erg zo als altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Ed O
29 augustus 2021

Uit de menukaart op de website de gerechten gekozen en gemakkelijk via internet de bestelling geplaatst en afhaaltijd bepaald. Mijn bestelling stond klaar en kon ik direct meenemen. Het eten was net als vorige keren naar wens: gezond en goed eten voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling en elke klant.

Ria Serkei
23 augustus 2021

Excuses voor het misverstand over de fles wijn bij mijn vorige bestelling.Dat jullie het alsnog gegeven hebben is een compliment waard. We hebben ook nu weer heerlijk gegeten, een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank u zeer voor uw goede review; dat doet ons goed om te horen! We verwennen onze lieve klanten graag.

Anna
15 augustus 2021

Alles weer goed gegaan met de bestelling. Het eten zoals altijd lekker. Dank!

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Ria Serkei
11 augustus 2021

Het eten smaakte prima, alleen jammer dat ik bij de bestelling van boven 80 euro geen fles wijn heb gekregen, de visite had zich erop verheugd

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw review en goed dat u het doorgeeft! Wij hebben uit automatisme zowel kroepoek als pikante kroepoek van het huis meegegeven, omdat het een grote bestelling is. De volgende keer dat u komt, krijgt u de fles wijn van ons. Verder zijn we blij dat het eten lekker gesmaakt heeft; dank u wel!

Bernard Vos
30 juli 2021

Lekker eten, erg lekker zelfs. Maar transactiekosten rekenen en ongevraagd een plastic tasje verkopen vind ik niet kunnen. Is niet van deze tijd.

Reactie van Fong Shou

Dank u zeer voor uw goede review en uw feedback; wij nemen het mee!

Frans van Amerongen
10 juli 2021

Smakelijk en pittig eten. Prima op temperatuur, online besteld, en dit stond klaar op het terug gemailde afhaal tijstip. Ik kan dit restaurant aan iedereen die woont in Overvecht, Tuindorp, Veemarkt en Voordorp zeker aanbevelen! Probeer het, of ga een keer gewoon uit eten in dit restaurant op Wolgadreef.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review. Wij prijzen onszelf gelukkig en zijn erg dankbaar voor de fijne en trouwe (maar ook zeker de nieuwe!) klanten die bij ons komen eten. Dankzij jullie mag Fong Shou Utrecht zich al jaren een begrip van de buurt noemen en wij hopen dit nog jaren te mogen zijn.

Stomphorst
16 juni 2021
Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw 5-sterren review! ⭐️

i.c.schultz
30 mei 2021

Bijna alles was goed gegaan. Behalve de kippensoep, heb volgens mij een kruising tussen kippensoep en tomatensoep gehad. Maar voor de rest lekker. Voor herhaling vatbare ( Maar dan wel kippensoep )

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review en voor het laten weten! Wij zullen er in het vervolg extra goed op letten.

F. v. A
16 mei 2021

Helemaal goed. Zo als altijd smakelijk en goed warm af kunnen halen op de website aan te geven, door de klant, tijdstip. Toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Lis
14 mei 2021

Goede maaltijden. De maandmenu zijn ook altijd top. Snelle goede service.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Met het maandmenu proberen wij altijd een lekker en gevarieerd menu samen te stellen voor onze lieve klanten. Het doet ons goed om te horen dat dat in de smaak valt!

Ria
10 mei 2021

Heerlijk gegeten, mijn moederdag kon niet meer stuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Wij zetten onze gasten ook graag in het zonnetje. 🥳

Ab Woutersen
10 mei 2021

Zoals altijd weer een zeer smakelijke maaltijd en keurig op tijd klaar bij ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

RD
29 april 2021

Het was weer genieten. Een heerlijk diner van de Chef. En het presentje dat we bij de bestelling kregen, paste goed bij de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank u zeer voor de goede review! Altijd goed om te horen dat ons eten lekker gesmaakt heeft; daar genieten wij weer van!

Ab Woutersen
6 april 2021

Zoals altijd weer keurig verzorgd en zéér smakelijk!!

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Het doet ons altijd veel goed om te horen dat het eten lekker gesmaakt heeft.

Peter Vosmeer
4 april 2021

Het was zeer goed en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Alie
3 maart 2021

Al jaren halen wij maaltijden bij fong shou. Altijd lekker. Worden vriendelijk geholpen.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Anoniem
21 februari 2021

Eten was prima, online bestellen minder. Jammer dat niet alles goed op site staat en dat je er dan op aangesproken word bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review en wij hebben uw feedback op de website meegenomen!

Silvia Bartz
15 februari 2021

Sry, voor het eerst smaakte de bami nergens naar, en de saté was veel te scherp van smaak. Dit is de eerste keer van al die jaren dat we bij jullie eten halen en het niet lekker was. ge Sil

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw review en dit vinden wij erg jammer om te horen. Wij doen ons best bij elke bestelling en hebben n.a.v. uw bestelling navraag in de keuken gedaan om te zien waar het mogelijk aan kon liggen, zodat wij dit in de toekomst kunnen blijven voorkomen. Nogmaals dank voor uw bericht.

Phil
11 februari 2021

Altijd lekker om iets van Fong Shou te nuttigen. Dit keer het maand-menu, weer een goede samenstelling van heerlijke maaltijden.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Wij doen ons best om elke maand weer een smakelijk en gevarieerd menu voor u samen te stellen.

Mendel
2 februari 2021

Super lekker en vooral niet zo standaard Erg vriendelijke dame aan de kassa ook Zeker voor herhaling vatbaar dit restaurant

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Paul
30 januari 2021

Wederom erg goed eten

Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

Bouguerba
24 januari 2021

Heel vriendelijk heerlijk eten ook grote porties. Alleen gisteren hebben jullie me pittige kroepoek vergeten mee te geven. Ik weet dat het per ongeluk is gebeurt . Van alle Chineze restaurants op overvecht vindt ik jullie het lekkerste en super vriendelijk 😊

Reactie van Fong Shou

Heel erg bedankt voor uw goede review en voor het lieve berichtje! Dat doet ons veel goed. Geeft u ons de volgende keer dat u eten komt afhalen even een seintje? Dan krijgt u van ons de pikante kroepoek en een extra kroepoek van het huis. 😊

Ab Woutersen
17 januari 2021

Bestelling was vlot klaar na aankomst. De maaltijden waren, zoals altijd, weer goed verzorgd en heel erg smakelijk

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review! Wij doen graag ons best voor iedere klant en elke bestelling.

Francisca
8 januari 2021

Prima maaltijd, meer dan voldoende voor 2 personen

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank!

RB
5 januari 2021

Wederom super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Ria
31 december 2020

Weer fantastisch, vooral de fortune cookies waren een leuke attentie

Reactie van Fong Shou

Dank u wel! Wij willen daarbij iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen!

Dennis (en Opa)
29 december 2020

Altijd lekker en vriendelijk personeel. Smaakvolle mihoen en vooral de grote loempia is heerlijk!

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review; altijd fijn om te horen dat ons eten goed in de smaak valt!

S Bartz
12 december 2020

Heerlijke malse kipsaté met lekkere pittige satésaus

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Jeroe
29 november 2020
Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

Wim Hijman
28 november 2020

Als vanouds weer lekker gegeten bij de beste Chinees van midden Nederland.

Reactie van Fong Shou

Groot compliment; heel erg bedankt!

PJFD
25 november 2020

Prima als altijd. Aanrader.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

Anoniem
23 november 2020

Wederom super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Super bedankt!

Anneke
25 oktober 2020

Prima geregeld! Bestelling stond klaar. Ga zo door.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank! Doet ons goed om te horen.

Richard
18 oktober 2020
Reactie van Fong Shou

Dank voor uw review!

Boudewijn van Dee
18 oktober 2020

Altijd super vriendelijk en lekker eten!

Reactie van Fong Shou

Dank!

Xxx
17 oktober 2020

De loempia was te zout. Jammer due nemen we niet meer.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw review; we zullen in het vervolg daar meer op letten bij uw bestelling en hopen dat de rest wel goed heeft gesmaakt!

Ria
11 oktober 2020

Een heerlijke maaltijd, we hebben genoten!

Reactie van Fong Shou

Dank u wel! Wij doen ons werk nog altijd met veel plezier.

Ab Woutersen
9 oktober 2020

Zoals altijd stonden de maaltijden op de afgesproken tijd klaar en waren zij zeer smakelijk, uitstekende kwaliteit

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review; altijd goed om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt!

Lodewijk
26 september 2020

Het was weer geweldig de eend met bami en kroepoek , tot volgende week

Reactie van Fong Shou

Dank u zeer; vinden wij erg fijn om te horen!

Haklander
15 september 2020
Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review!

RB65
8 augustus 2020

Wederom super lekker.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review!

Herman
5 augustus 2020

Nog maar eens geprobeerd: helaas was het eten erg flauw, en werd ik er behoorlijk ziek van. Jammer, maar dit was de laatste keer.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw bericht en vinden wij erg jammer om te horen. Wij doen ons uiterste best bij elke bestelling en hebben naar aanleiding van uw bestelde gerechten navraag in de keuken gedaan om te zien waar het mogelijk aan kon liggen, zodat wij dit in de toekomst kunnen blijven voorkomen. Nogmaals dank voor uw bericht.

Quintijn
2 augustus 2020

Was goed

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt!

van Toor
29 juli 2020

Uitstekend! Eenvoudig en snel via internet bestellen, keurig op tijd klaar, netjes, en HEERLIJK eten.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

Wendy
26 juli 2020

Lekker, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Altijd goed om te horen; dank u wel!

Nikos
25 juli 2020
Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review!

RB
20 juli 2020

Het was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

A. Schoonheim
10 juli 2020

Alles uitstekend geregeld. Eten stond precies op tijd klaar.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Wouter
12 juni 2020

Prima eten, vriendelijke mensen. Lastig is alleen dat je bij on-line bestellen een tijd moet kiezen die behoorlijk ver in de toekomst ligt; je kunt niet "zo snel mogelijk" kiezen.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review en uw feedback op onze website! De reden achter het kiezen van de tijden zoals die op onze website staan, is om de drukte in onze afhaalruimte te beperken. Mocht u eerder uw bestelling willen ophalen, dan mag u het ons uiteraard laten weten in de 'opmerkingen'-box en zullen wij contact met u opnemen, mocht het mogelijk te druk in onze afhaalruimte worden!

Ab Woutersen
9 juni 2020

Bestelling stond keurig op tijd klaar. Het eten was, zoals altijd, van een uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank! Altijd goed om te horen dat ons eten en onze service goed zijn bevallen.

Alie Godschalk
3 juni 2020

Op tijd klaar. Zoals altijd lekker.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

Caroline
2 juni 2020

De mensen zijn enorm vriendelijk en klantgericht. Wij komen al jaren bij dit restaurant, omdat de maaltijden heerlijk en van goede kwaliteit zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Fong Shou Utrecht mag zich al jaren een begrip van de buurt blijven noemen dankzij onze fijne klantenkring en daar zijn wij enorm dankbaar voor.

Albert de Goede
27 mei 2020

Prima prijs/prestatie. Kom hier vaak

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review. Door steun van onze trouwe en vaste gasten mogen wij er gelukkig nog zijn (en hopen wij nog lang door te mogen gaan!)

L.Lancee
25 mei 2020

Is zeer goed bevallen, op tijd en goede service. Mijn oprechte compliment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review en wij zijn erg blij om te horen dat het u goed is bevallen!

Beatrijs
18 mei 2020

De dame bij het ophalen was zeer vriendelijk en ik ben ook erg tevreden over het eten. Smaakt goed. Helaas heb ik wel een vegetarische Tjap Tjoy mee gekregen in plaats van die men kip, maar dat was geen ramp.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review! En onze excuses; wij hebben waarschijnlijk uw bestelling verkeerd gelezen. Om het enigszins goed te maken, willen wij u een kroepoek of pikante kroepoek van het huis aanbieden voor bij uw volgende bestelling. Laat u het ons even weten via de telefoon of bij het plaatsen van de bestelling? Verder zijn wij erg blij om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt! Hopelijk tot gauw bij Fong Shou Utrecht.

Oscar
14 mei 2020

zoals altijd kwaliteit top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review!!

Serkei
10 mei 2020

Ontzettend blij dat jullie weer open zijn voor het afhalen van maaltijden, het was weer fantastisch, even genieten van een lekkere maaltijd.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Doet ons goed om onze lieve klanten weer te zien en weer lekkere maaltijden te mogen maken.

Paul
10 mei 2020

Zoal altijd erg lekker.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review!

Jan-Paul
10 mei 2020
Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede beoordeling!

Robert Jan Elsenaar
6 mei 2020

32 Jaar geleden verhuisde mijn vriendin, later mijn vrouw, naar de Apollodreef. Daardoor heb ik Fong Shou in Overvecht leren kennen en zeker ook heel erg leren waarderen. Ik heb zelfs nog een prijslijst in guldens. Ondanks verhuizingen naar Utrecht centrum en recent naar Utrecht zuid, halen wij onze lekkerste chinese maalijd nog steeds op bij Fong Shou op de Wolgadreef.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw bericht; doet ons goed om te horen! Charme van een familiebedrijf is dat de recepten ook zo goed als hetzelfde blijven en wij zo onze smaken en de kwaliteit van onze gerechten kunnen blijven garanderen. Wij hopen nog lang mensen blij te kunnen maken met onze keuken. Nogmaals: dank en tot gauw weer ziens!

Holterman
6 mei 2020

Via internet besteld Tijd van afhalen gekozen. Ston op tijd klaar. Eten was heerlijk

Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

Ab Woutersen
5 mei 2020

Uitstekend verzorgd, bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip. De maaltijden zelf waren, zoals altijd, heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review! Wij doen graag ons uiterste best bij elke bestelling en iedere klant.

X x
1 mei 2020

Prima!

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review!