Beoordelingen van Fong Shou Utrecht

Recente recensies

5.0
Cees Mol
7 april 2024

Was weer top

Reactie van Fong Shou

Heel erg bedankt voor uw goede review en fijn om te horen dat het eten u goed gesmaakt heeft!

Julian
31 maart 2024
Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor de vijfsterren-review!

G H
17 maart 2024

zoals altijd goed

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt voor uw goede review! Altijd fijn om te horen dat het eten goed gesmaakt heeft!

Wen
10 maart 2024

Keurig netjes, warm, en echt heerlijk eten.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw mooie en goede review! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling.

arnold kessel van
9 maart 2024
Reactie van Fong Shou

Heel erg bedankt voor uw goede vijfsterrenreview! 🌟

John
6 maart 2024

Heerlijk smaakvol gegeten en hele grote porties. Vriendelijk personeel een aanrader.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt voor uw goede en positieve review! Wij maken graag onze klanten blij met onze gerechten en zijn blij dat het eten u lekker gesmaakt heeft!

Erna Tewarie
26 februari 2024

Altijd lekker eten hier. Wij eten vegetarisch, dus er is niet heel veel keuze, maar wat we bestellen is altijd lekker

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review! Blij om te horen dat u onze vegetarische gerechten lekker vindt!

Ed
26 februari 2024

Bij Fong Shou eten besteld via de website (sitedish), dat ging eenvoudig; afhaaltijdstip gekozen. Eten afgehaald, extraatje gekregen, en thuisgekomen lekker en gezond gegeten voor een goede prijs.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw mooie en goede review! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling en het doet ons veel goed om te horen dat het eten u goed gesmaakt heeft.

Haklander
25 februari 2024

Heerlijk gegeten alles was prima

Reactie van Fong Shou

Heel erg bedankt voor uw goede vijfsterrenreview! Fijn dat het eten prima gesmaakt heeft!

Coby
16 februari 2024

De Foe Yong Hai met kipfilet was smakelijk. Verbetertip: laat mensen hun eigen stoffen tasje meenemen. We kunnen best met wat minder plastic afval. Compliment: het personeel is altijd vriendelijk.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt voor uw goede review en de feedback! Wij zijn het met u eens en zullen eens uitzoeken hoe dit met het plastic tasje via de website geregeld kan worden.

Iwan Schultz
8 februari 2024

Altijd lekker, vriendelijke personeel en goede service.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw mooie en goede review! Blij om te horen dat het eten u goed bevalt, dat doet ons goed om te horen!

Jan
28 januari 2024
Reactie van Fong Shou

Heel erg bedankt voor uw goede vijfsterrenreview! 🌟

Haklander
28 januari 2024

Het was prima smakelijk

Reactie van Fong Shou

Bedankt voor uw goede review! Altijd goed om te horen!

Theo
31 december 2023
Reactie van Fong Shou

Bedankt voor uw goede review! En de beste wensen voor 2024! 🎆

Renata de Vos
24 december 2023

Ik heb nooit zo lekkere Chinese eten gegeten.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt voor uw goede review en het mooie compliment! Wij doen ons best bij iedere bestelling en het doet ons veel goed om te horen dat het eten heerlijk gesmaakt heeft. De beste wensen voor 2024! 🎆

Corrie Haklander
9 december 2023

Heerlijk gegeten zag er verzorgd uit

Reactie van Fong Shou

Bedankt voor uw mooie review! Wij bereiden onze gerechten zorgvuldig voor en zijn blij om te horen dat het eten heerlijk gesmaakt heeft.

Heinz Beenen
21 oktober 2023

Keurig op tijd klaar,rijkelijk voorzien met kip en weer ontzettend lekker

Reactie van Fong Shou

Zeer hartelijk bedankt en dat doet ons veel goed om te horen!

Monique
19 oktober 2023

Eten besteld 1 uur van tevoren, was op tijd klaar, vriendelijke service. En eten was goed gaar en heerlijk warm. Echt een aanrader.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling, en zijn blij om te horen dat het eten u goed heeft gesmaakt. Dank!

Haklander
15 oktober 2023

Alles was prima verzorgd en smakelijk

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt en heel fijn om te horen! Wij zijn blij dat het eten u goed gesmaakt heeft.

Paul
8 augustus 2023

Erg lekker Chinees eten

Reactie van Fong Shou

Bedankt voor uw goede review en goed om te horen dat het eten lekker gesmaakt heeft!

Frans van Amerongen
29 juli 2023

Wederom top! Het was nog goed warm bij thuiskomst en smakelijk.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review en heel fijn om te horen! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling!

theo Klinkhamer
17 juli 2023
Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor de vijfsterrenreview!

R Serkei
13 juli 2023

Alle gasten hebben heerlijk gegeten, verder mijn complimenten voor de service, echt uitstekend.

Reactie van Fong Shou

Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u heeft genoten van het eten en tevreden over onze service. Wij doen ons werk ook met veel plezier en toewijding!

Alie
19 juni 2023

Bestelling op tijd klaar. Eten is lekker. Vriendelijk geholpen

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt voor uw vijfsterrenreview en goed om te horen dat het eten lekker gesmaakt heeft! 🌟

Wim Hijman
30 mei 2023

Altijd lekker en vriendelijke mensen.

Reactie van Fong Shou

Bedankt voor uw vijfsterrenreview! Wij doen ons best bij elke bestelling, en het blijft een plezier om onze gasten te mogen bedienen!

Haklander
23 mei 2023

Het smaakte prima en zag er verzorgd uit

Reactie van Fong Shou

Bedankt voor uw goede review!

Heinz Beenen
22 mei 2023

Ik ben al jaren tevreden over de kwaliteit en prijs,en recentelijk de app die erg handig is. Echter deze keer zat er ondanks de vraag die ik altijd stel om er geen paprika bij te doen toch paprika bij. Hoop dat het eenmalig is.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw review en voor het attenderen! Wij zullen er in het vervolg zeker weer op letten. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze gerechten en de app - bedankt!

Alie
18 mei 2023

Het eten was lekker en de bestelling was op tijd klaar.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review en fijn om te horen dat het eten goed gesmaakt heeft!

Koos
20 april 2023

Het eten was heerlijk. Maar de saus bij Koe loe kai was nauwelijks zoetzuur en erg weinig.

Reactie van Fong Shou

Bedankt voor uw goede review en fijn om te horen dat het eten goed gesmaakt heeft! Mocht u de volgende keer graag iets meer saus willen over de koe loe kai, dan kan dat zeker. U kunt het in de opmerkingenbox aangeven, dan zullen wij ervoor zorgen dat er wat meer zoetzure saus in zit. 😊

Ronny van Renswoude
24 maart 2023

Top! Lekker. Goed verzorgd.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt voor uw goede review en fijn om te horen!

B
26 februari 2023
Reactie van Fong Shou

Bedankt voor de vijfsterren-review! 🌟

Joost
23 februari 2023

Eten was heelijk voor de prijs, zou zeker nog een keer bestellen!

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Altijd fijn om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt!

Daisy
30 januari 2023
Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review!

Fred Meijer
22 januari 2023

Geweldig heerlijk van smaak. Ik werd nog gebeld ivm mijn toevoeging van indien mogelijk zo min mogelijk Fetin tot te voegen omdat ik daar niet tegenaan en dan de hele nacht wakker lig, geweldig product en vol van smaak. Ik woon in Bilthoven maar het is voor ons de moeite zeker waard om naar Utrecht te rijden.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Wij doen graag ons best met iedere bestelling en voldoen graag aan de wensen van onze klanten. Blij om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt en wat een groot compliment dat u speciaal uit Bilthoven komt voor ons eten - dank u wel!

R Serkei
12 december 2022

Lekker gegeten, prima service

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor de goede review!

Sandra
4 december 2022

Altijd goed.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt!

Veronique
28 november 2022

Superlekker en snel!

Reactie van Fong Shou

Superbedankt voor uw goede review!

Alie
21 november 2022

Het eten was lekker

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Jeronimos
17 november 2022

Vooral de saté was heel erg lekker en mals!

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor de goede review! Goed om te horen dat onze saté in de smaak valt!

R Serkei
17 november 2022

Prima service, heerlijk gegeten

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor de goede review!

W castein
30 oktober 2022

Een puntje was minder Had bami besteld en kreeg nasi

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review en voor het doorgeven daarvan - we zullen er in het vervolg extra goed op letten!

Joris
30 oktober 2022

Fantastische service en heerlijk eten!

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor de goede review; wij zijn blij om te horen dat alles goed naar wens was!

Sandra
26 oktober 2022
Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor de vijfsterren-review! 🌟

Alie Blancke
30 september 2022

Bestelling was vlot klaar. Het eten was erg lekker

Reactie van Fong Shou

Dank u wel! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling en zijn blij om te horen dat het eten lekker heeft gesmaakt!

John van den Borst
26 september 2022

Veel groenten, prima smaak.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor de goede review!

Margreet
5 september 2022

Zoals gewoonlijk goede service Vriendelijk als altijd

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Altijd goed om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt.

Job
9 juli 2022

Altijd is t eten goed en vriendelijke mensen

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review!

A.Godschalk
21 juni 2022

Zoals altijd lekker eten en vriendelijk geholpen

Reactie van Fong Shou

Altijd goed om te horen; dank u wel!

Sandra
29 mei 2022

Smaakt prima!

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review!

Adriaan
27 mei 2022

Eten was goed en zeer goed verwarmd. Alleen vreemd dat bij online bestellen € 0,25 transactiekosten extra in rekening worden gebracht

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! De €0,25 aan transactiekosten geldt voor alle bestellingen die via Sitedish's (de website provider) gaan; een functie die wij helaas niet uit kunnen zetten. Mocht u graag de transactiekosten van de website willen vermijden, dan staan wij ook telefonisch voor u klaar. 😄 U kunt ons van dinsdag t/m zondag tussen 16:00 uur en 20:00 uur bereiken en telefonisch bij ons bestellen door te bellen naar 030-2618546. Tot gauw!

Bianca Arts
22 mei 2022
Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor de vijf sterren-review! 🌟

Witteman
8 mei 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd klaar

Reactie van Fong Shou

Dank u vriendelijk voor uw goede review! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling en elke klant.

Jasper
8 mei 2022

Heerlijk gegeten van o.a. eend en kerrie gerecht. Alles was zeer warm. Tomatensoep vond ik minder lekker. Erg zout en een wat vlakke smaak.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk bedankt voor uw goede review; nemen we mee! Goed om te horen dat het eten lekker gesmaakt heeft.

Erik Smits
29 april 2022

Gisteravond voor het eerst bij deze ‘Chinees’ diverse gerechten gehaald. Werden zeer vriendelijk geholpen en keerden naar later bleek met een drietal zeer smakelijke gerechten huiswaarts. Een aanrader.

Reactie van Fong Shou

Dank u zeer voor uw goede review en het doet ons goed om te horen dat ons eten in de smaak valt! Dankbaar dat we nieuwe gasten mogen verwelkomen en dat wij u blij mogen maken met onze gerechten.

Gbl
24 april 2022

Fantastisch, heerlijke warme en verse gerechten! Niet te zuinig! Hebben 2 dagen ervan gegeten samen! Super! Hopelijk kunnen jullie ook binnen weer open

Reactie van Fong Shou

Super bedankt voor uw goede en positieve review! Wij doen ons best bij iedere bestelling en zijn altijd blij om te horen wanneer het eten lekker heeft gesmaakt! Sindskort is ons restaurant gedeelte ook weer open; zien we jullie gauw? 😊

Jamie
5 april 2022

Goed warm en lekker

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Anneke
28 maart 2022
Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review!

Rob zorn
16 februari 2022
Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Lood
7 februari 2022

Zoals altijd , goede kwaliteit, ruim voldoende en fijn van smaak

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Altijd goed om te horen.

Nadine
6 februari 2022

Super lekker gegeten!

Reactie van Fong Shou

Super fijn om te horen en dank u wel!

Jan Legué
29 december 2021

Uitstekende website en service.

Reactie van Fong Shou

Zeer hartelijk bedankt!

Phil Tokkie
17 december 2021

Het was weer, zoals altijd, erg lekker en ruim voldoende.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Altijd goed om te horen!

Ria Serkei
12 december 2021

Voor het eerst in bijna dertig jaar heb ik bij mijn bami rames speciaal een uitgedroogd en verbrand stukje kip gekregen, de kip was hard en bitter. De maaltijd was bedoeld voor mijn kleindochters. De kip met de verbrande en uitgedroogde kant in de saus leggen zorgt er echt niet voor dat het eetbaar wordt. Ontzettend jammer.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw bericht; de kip was inderdaad iets meer door gebakken dan normaal. U bent een zeer gewaardeerde klant en uw bestelling (en zo goed als iedere bestelling, van iedere klant) maken wij altijd met veel toewijding. De saus zit bij de bami rames altijd over de kip; dit is om de smaken goed met elkaar te mengen. Mocht u in het vervolg de kip minder door gebakken willen en eventueel de saus apart, dan kan dat zeker. U kunt hiervoor gebruikmaken van onze opmerkingen box en we zullen hier dan extra op letten.

CORRIE Haklander
27 november 2021

was oké zoals altijd

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review!

Anneke Schoonheim
31 oktober 2021

Bestelling stond klaar. Goed warm. We kregen er een zak kroepoek bij.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

G. H.
24 oktober 2021

zo als altijd goed en lekker

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review!

L
23 oktober 2021

Jammer dat de babi pangang een foe yong hai saus heeft en niet de originele saus. De saus is iets te zoet voor dit gerecht. De rest was prima

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw bericht. Wij hebben u de Babi Pangang saus gegeven, maar als u de volgende keer liever een andere saus heeft, dan horen wij dat graag.

Peter S.
18 september 2021

Superlekker eten! Lieve mensen!

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Wij zijn erg blij met onze lieve klanten ook!

morelisse-smit
13 september 2021

Keurig op afgesproken tijd klaar. En het eten was erg zo als altijd lekker.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Ed O
29 augustus 2021

Uit de menukaart op de website de gerechten gekozen en gemakkelijk via internet de bestelling geplaatst en afhaaltijd bepaald. Mijn bestelling stond klaar en kon ik direct meenemen. Het eten was net als vorige keren naar wens: gezond en goed eten voor een goede prijs.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Wij doen graag ons best bij iedere bestelling en elke klant.

Ria Serkei
23 augustus 2021

Excuses voor het misverstand over de fles wijn bij mijn vorige bestelling.Dat jullie het alsnog gegeven hebben is een compliment waard. We hebben ook nu weer heerlijk gegeten, een echte aanrader.

Reactie van Fong Shou

Dank u zeer voor uw goede review; dat doet ons goed om te horen! We verwennen onze lieve klanten graag.

Anna
15 augustus 2021

Alles weer goed gegaan met de bestelling. Het eten zoals altijd lekker. Dank!

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Ria Serkei
11 augustus 2021

Het eten smaakte prima, alleen jammer dat ik bij de bestelling van boven 80 euro geen fles wijn heb gekregen, de visite had zich erop verheugd

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw review en goed dat u het doorgeeft! Wij hebben uit automatisme zowel kroepoek als pikante kroepoek van het huis meegegeven, omdat het een grote bestelling is. De volgende keer dat u komt, krijgt u de fles wijn van ons. Verder zijn we blij dat het eten lekker gesmaakt heeft; dank u wel!

Bernard Vos
30 juli 2021

Lekker eten, erg lekker zelfs. Maar transactiekosten rekenen en ongevraagd een plastic tasje verkopen vind ik niet kunnen. Is niet van deze tijd.

Reactie van Fong Shou

Dank u zeer voor uw goede review en uw feedback; wij nemen het mee!

Frans van Amerongen
10 juli 2021

Smakelijk en pittig eten. Prima op temperatuur, online besteld, en dit stond klaar op het terug gemailde afhaal tijstip. Ik kan dit restaurant aan iedereen die woont in Overvecht, Tuindorp, Veemarkt en Voordorp zeker aanbevelen! Probeer het, of ga een keer gewoon uit eten in dit restaurant op Wolgadreef.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review. Wij prijzen onszelf gelukkig en zijn erg dankbaar voor de fijne en trouwe (maar ook zeker de nieuwe!) klanten die bij ons komen eten. Dankzij jullie mag Fong Shou Utrecht zich al jaren een begrip van de buurt noemen en wij hopen dit nog jaren te mogen zijn.

Stomphorst
16 juni 2021
Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw 5-sterren review! ⭐️

i.c.schultz
30 mei 2021

Bijna alles was goed gegaan. Behalve de kippensoep, heb volgens mij een kruising tussen kippensoep en tomatensoep gehad. Maar voor de rest lekker. Voor herhaling vatbare ( Maar dan wel kippensoep )

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review en voor het laten weten! Wij zullen er in het vervolg extra goed op letten.

F. v. A
16 mei 2021

Helemaal goed. Zo als altijd smakelijk en goed warm af kunnen halen op de website aan te geven, door de klant, tijdstip. Toppie.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Lis
14 mei 2021

Goede maaltijden. De maandmenu zijn ook altijd top. Snelle goede service.

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review! Met het maandmenu proberen wij altijd een lekker en gevarieerd menu samen te stellen voor onze lieve klanten. Het doet ons goed om te horen dat dat in de smaak valt!

Ria
10 mei 2021

Heerlijk gegeten, mijn moederdag kon niet meer stuk.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Wij zetten onze gasten ook graag in het zonnetje. 🥳

Ab Woutersen
10 mei 2021

Zoals altijd weer een zeer smakelijke maaltijd en keurig op tijd klaar bij ophalen

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

RD
29 april 2021

Het was weer genieten. Een heerlijk diner van de Chef. En het presentje dat we bij de bestelling kregen, paste goed bij de maaltijd.

Reactie van Fong Shou

Dank u zeer voor de goede review! Altijd goed om te horen dat ons eten lekker gesmaakt heeft; daar genieten wij weer van!

Ab Woutersen
6 april 2021

Zoals altijd weer keurig verzorgd en zéér smakelijk!!

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Het doet ons altijd veel goed om te horen dat het eten lekker gesmaakt heeft.

Peter Vosmeer
4 april 2021

Het was zeer goed en lekker gegeten

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Alie
3 maart 2021

Al jaren halen wij maaltijden bij fong shou. Altijd lekker. Worden vriendelijk geholpen.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Anoniem
21 februari 2021

Eten was prima, online bestellen minder. Jammer dat niet alles goed op site staat en dat je er dan op aangesproken word bij afhalen.

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw goede review en wij hebben uw feedback op de website meegenomen!

Silvia Bartz
15 februari 2021

Sry, voor het eerst smaakte de bami nergens naar, en de saté was veel te scherp van smaak. Dit is de eerste keer van al die jaren dat we bij jullie eten halen en het niet lekker was. ge Sil

Reactie van Fong Shou

Dank voor uw review en dit vinden wij erg jammer om te horen. Wij doen ons best bij elke bestelling en hebben n.a.v. uw bestelling navraag in de keuken gedaan om te zien waar het mogelijk aan kon liggen, zodat wij dit in de toekomst kunnen blijven voorkomen. Nogmaals dank voor uw bericht.

Phil
11 februari 2021

Altijd lekker om iets van Fong Shou te nuttigen. Dit keer het maand-menu, weer een goede samenstelling van heerlijke maaltijden.

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review! Wij doen ons best om elke maand weer een smakelijk en gevarieerd menu voor u samen te stellen.

Mendel
2 februari 2021

Super lekker en vooral niet zo standaard Erg vriendelijke dame aan de kassa ook Zeker voor herhaling vatbaar dit restaurant

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Paul
30 januari 2021

Wederom erg goed eten

Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

Bouguerba
24 januari 2021

Heel vriendelijk heerlijk eten ook grote porties. Alleen gisteren hebben jullie me pittige kroepoek vergeten mee te geven. Ik weet dat het per ongeluk is gebeurt . Van alle Chineze restaurants op overvecht vindt ik jullie het lekkerste en super vriendelijk 😊

Reactie van Fong Shou

Heel erg bedankt voor uw goede review en voor het lieve berichtje! Dat doet ons veel goed. Geeft u ons de volgende keer dat u eten komt afhalen even een seintje? Dan krijgt u van ons de pikante kroepoek en een extra kroepoek van het huis. 😊

Ab Woutersen
17 januari 2021

Bestelling was vlot klaar na aankomst. De maaltijden waren, zoals altijd, weer goed verzorgd en heel erg smakelijk

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review! Wij doen graag ons best voor iedere klant en elke bestelling.

Francisca
8 januari 2021

Prima maaltijd, meer dan voldoende voor 2 personen

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank!

RB
5 januari 2021

Wederom super

Reactie van Fong Shou

Vriendelijk bedankt voor uw goede review!

Ria
31 december 2020

Weer fantastisch, vooral de fortune cookies waren een leuke attentie

Reactie van Fong Shou

Dank u wel! Wij willen daarbij iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen!

Dennis (en Opa)
29 december 2020

Altijd lekker en vriendelijk personeel. Smaakvolle mihoen en vooral de grote loempia is heerlijk!

Reactie van Fong Shou

Hartelijk dank voor uw goede review; altijd fijn om te horen dat ons eten goed in de smaak valt!

S Bartz
12 december 2020

Heerlijke malse kipsaté met lekkere pittige satésaus

Reactie van Fong Shou

Dank u wel voor uw goede review!

Jeroe
29 november 2020
Reactie van Fong Shou

Dank u wel!

Wim Hijman
28 november 2020

Als vanouds weer lekker gegeten bij de beste Chinees van midden Nederland.

Reactie van Fong Shou

Groot compliment; heel erg bedankt!

PJFD
25 november 2020

Prima als altijd. Aanrader.

Reactie van Fong Shou

Dank u wel!